Yritys

AA-logo 2012 FIRepipe on suomalainen perheyhtiö

Repipe Oy on vuonna 2008 perustettu porvoolainen perheyritys, joka on erikoistunut viemäriputkistojen saneeraukseen kehittämällään Repipe-sukitusmenetelmällä. Yrityksen johdolla ja työntekijöillä on pitkä kokemus alalta. Repipe on saneeraanut viemärit yli 1 000 asuinhuoneistossa.

 

Arvoinamme ovat korkea laatu, aktiivinen tuotekehitys, asiakastyytyväisyys ja rehellisyys. Toimintaamme ohjaa tavoite olla putkistosaneerauksen osaavin ja vastuullisin toimija.

 

Tarjoamme kiinteistöihin saneerausratkaisun, joka on kokonaistaloudellinen, pitkäikäinen sekä korkealaatuinen niin materiaalien kuin työn osalta. Edistämme toiminnallamme nykyaikaista kiinteistönpitoa, johon kuuluu suunnitelmallisuus, kustannustehokkuus ja asioiden huolellinen dokumentointi.

 

Repipen käyttämät työskentelytekniikat, työkalut ja menetelmät ovat testattuja ja turvallisia. Kiinnitämme toimintatavoissamme erityistä huomiota asukkaiden tiedottamiseen, viihtyvyyteen, siisteyteen, hengitysilman laatuun, suojauksiin ja työturvallisuuteen. Kokeneet työntekijämme toimivat työkohteissa aina asukkaan yksityisyyttä kunnioittaen. Valtaosa kohteistamme on asuinkiinteistöjä. Urakoimme pääosin pääkaupunkiseudulla.

 

>> Käyttöturvallisuustiedotteet, VTT:n sertifikaatti sekä Asennus- ja tarkastusohjeet ovat Aineistot-sivullamme.

>> Parhaat ammattilaiset löydät Kumppanit-sivultamme

>> Täältä näet Referenssimme ja Caset