Laatu

Laatu syntyy tekemällä asioita oikein – kerta toisensa jälkeen

Repipe-menetelmän laatu perustuu ensiluokkaisiin materiaaleihin, sertifioituun työprosessiin, ammattitaitoisiin työntekijöihin ja pitkään kokemukseemme. Käytämme tunnettujen eurooppalaisten valmistajien materiaaleja, joista on pitkä kokemus ja joiden sertifikaatit ovat ajan tasalla. Sertifikaatteihin sisältyy aina valmistajien antama koulutus ja tekninen tuki.

 

SukkaKadetNettiin

Sukitus on tarkkaa, suurta ammattitaitoa vaativaa käsityötä. Käytämme sukituksessa vain omaa henkilökuntaamme. Näin saamme parhaat tekijät jokaiseen urakkaan.

 

Suunnittelun merkitys laadukkaassa lopputuloksessa

 

Putkistoihin on vuosikymmenien saatossa yleensä tehty muutoksia tai alkuperäisiä suunnitelmia ei ole päivitetty rakennusaikaisen toteutuksen mukaiseksi. Sukitusprojekti käynnistyykin lähtötietojen keräämisellä ja ammattitaitoisella suunnittelulla.

 

Mitä vanhempi kiinteistö on, sitä tärkeämpää on saattaa LVI-piirustukset ajan tasalle ennen putkiremontin aloitusta. Se nopeuttaa paitsi toteutusta myös projektin tarkkaa hinnoittelua ja aikataulutusta. Kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissä jo suunnitteluvaiheessa. Palvelemme mielellämme suunnittelijoita, kuntokartoittajia ja isännöitsijöitä optimaalisen ratkaisun löytämiseksi.

 

VTT:n sertifioima työprosessiVTT-C-7893-12_fi

 

Sertifikaatti perustuu tuotteen tyyppitestaukseen ja tuotteeseen liittyvän laadunvarmistusjärjestelmän tarkastamiseen. Sertifioinnin yleiset menettelyt perustuvat VTT Expert Services Oy:n sertifiointijärjestelmään. Kaikki käyttämämme materiaalit ovat hyväksyttyjä. Sertifiointeihin sisältyy yleensä valmistajan antama käyttökoulutus.

 

Laatujärjestelmät

 

Noudatamme ISO 9000:2000-laatujärjestelmää sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän vaatimuksia.

 

>> Käyttöturvallisuustiedotteet, VTT:n sertifikaatti sekä Asennus- ja tarkastusohjeet ovat Aineistot-sivullamme

>> Parhaat ammattilaiset löydät Kumppanit-sivultamme

>> Täältä näet Referenssimme ja Caset