Konsepti

Putkiremontti 30 päivässä

Teemme täydellisen putkiremontin 30 päivässä eli yhdessä kuukaudessa. Miten se on mahdollista? Siten, että hyödynnämme uusinta tekniikkaa, johdamme projektia reaaliaikaisesti ja vältämme aikaa vieviä katkoja, jotka syntyvät aliurakoiden ketjutuksella.  Otamme kokonaisvastuun projektista ja viemme sen sovitusti maaliin, tinkimättä tippaakaan laadukkaasta lopputuloksesta.

 
Putkiremontti 30 päivässä on Repipen kehittämä konsepti, jossa yhdistyy innovatiivisella tavalla perinteisen putkiremontin ja uusien menetelmien parhaat puolet. Konsepti sopii kohteesiin, jossa halutaan tehdä ns. linjasaneeraus: uusitaan käyttövesiputket, viemärit, vesikalusteet ja pinnat sekä usein myös sähköt ja ilmastointi.

 

30 päivää -konseptissa työ etenee aina pystyviemäri kerrallaan. Jos kerrostalossa on esimerkiksi kolme porraskäytävää, vaatii yhden porraskäytävän (= yksi pystyviemäri ) huoneistojen korjaaminen 30 päivää eli yhden kuukauden. Kun työ siirtyy toiseen porraskäytävään, ovat ensimmäisen porraskäytävän asunnot jo käyttökunnossa. Perinteisessä linjasaneerauksessa koko talo tyhjennetään, vaikka työtä tehdään vain osassa taloa. Ei kovinkaan mukavaa asukkaalle!

remppamies

 

TYÖVAIHEET

 

Purku ja tasoitus 1 vko

Kohde suojataan huolellisesti. Purkuvaiheessa irroitetaan vanhat vesikalusteet ja kaapit sekä laatat seinistä ja lattioista. Samanaikaisesti voidaan kohteen viemäreitä eri huoneistoissa jo sukittaa.

 

Rakennustyöt 1 vko

Nyt pääsevät rakennusmiehet töihin. Vuorossa ovat timanttiporaukset, aukotukset, alakattorunkojen teko ja valmiiden johtokanavien asennus putkia varten. Lopuksi pinnat tasoitetaan, tehdään määräysten mukainen vesieristys ja laatoitus.

 

Putki- ja sähkötyöt 1 vko

Seuraavaksi asennetaan uudet käyttövesiputkistot johtokanaviin sekä tehdään sähkötyöt. Tässä vaiheessa vanhoihin kylpyhuoneisiin usein lisätään pistorasioita ja uusitaan valaistus.

 

Viimeistelytyöt 1 vko

Lopuksi asennetaan uudet kaapistot ja vesikalusteet  paikoilleen, viimeistellään sähköasennukset ja siivotaan kohde huolellisesti.

 

 

PUTKIREMONTTI 30 PÄIVÄSSÄ PÄHKINÄNKUORESSA

 

Sukitetaan viemärit – säästytään purkamiselta, jätteiden pois viemiseltä, pölyltä jne. Hyvin asukasystävällistä.

 

Tuodaan uudet käyttövesiputket pinnassa koteloituna – vältetään rakenteiden purkaminen ja tehdään itse asiassa teknisesti parempi ratkaisu tulevaisuutta ajatellen. Vanhat, käyttämättömäksi jääneet putket jätetään rakenteisiin.

 

Reaaliaikainen projektijohto – tiedämme koko ajan, miten projekti etenee. Nettipohjainen projektiseurantatyökalumme yhdistää  tekijät, valvojan ja tilaajan. Samalla se vähentää ”turhaa” sähköpostittelua ja tietokatkoksia. Kaikki informaatio on nyt yhdessä paikassa ja kaikkien käytössä.

 

Ammattilaiset asialla – pysytään aikataulussa, vähemmän virheitä, laatujälkeä heti ensimmäisellä kerralla. Käytämme vain kokeneita ja motivoituneita työntekijöitä, kenelläkään ei ole varaa ja aikaa tehdä asioita moneen kertaan.

 

>> Käyttöturvallisuustiedotteet, VTT:n sertifikaatti sekä Asennus- ja tarkastusohjeet ovat Aineistot-sivullamme

>> Parhaat ammattilaiset löydät Kumppanit-sivultamme

>> Täältä näet Referenssimme ja Caset

>> Tutustu myös Laatu-sivuumme