Ota yhteyttä

Miten voimme palvella?

Haluatko kuulla ja nähdä enemmän, miten viemäriputkistot saneerataan nykyaikaisin menetelmin? Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Esittelemme mielellämme Repipe-sukitusmenetelmää ja sen kaikkia loppuun asti mietittyjä yksityiskohtia. Soita, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake. Olemme apunasi jo suunnittelusta alkaen!

Yhteystiedot
Puh. 020 7300 600, 0400 602 618
Sähköposti: info@repipe.fi
Käyntiosoite
Repipe Oy, Pienteollisuustie 3
06450 Porvoo
Postiosoite
Repipe Oy, Pienteollisuustie 3
06450 Porvoo

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä Repipeen. Jos haluat jättää tarjouspyynnön, pyydämme käyttämään sähköpostia info@repipe.fi tai soittamaan puh. 020 7300 600

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Haluan maksuttoman arvioinnin
SukituksestaPutkiremontti 30 päivässä

Viestisi

 • REPIPE OY — Putken tekijä

  Repipe Oy on erikoistunut viemäriputkistojen saneeraukseen kehittämällään Repipe-sukitusmenetelmällä. Tavoitteenamme on olla putkistosaneerauksen osaavin ja vastuullisin toimija. Tarjoamme kiinteistöihin saneerausratkaisun, joka on pitkäikäinen, kokonaistaloudellinen sekä korkealaatuinen niin materiaalien kuin työn osalta. Repipe Oy on suomalainen perheyritys, jonka arvoina ovat korkea laatu, asiakastyytyväisyys ja rehellisyys. Haluamme edistää nykyaikaista kiinteistönpitoa, johon kuuluu suunnitelmallisuus ja kustannustehokkuus. Tuotekehitys on osa yrityksemme perustoimintoja.
 • Lounais-Suomi

  Kristiinankatu 2 a
  20100 Turku
  Kai Wahlroos
  040 570 5100
  kai@repipe.fi